Geef vocht geen kans met de kelderdichting van Ver Elst Davy

Vochtige keldermuren brengen schimmels met zich mee die een aanslag vormen op uw gezondheid. Bovendien vormt een kelder, samen met de fundering, de basis van een stabiel gebouw. Twee belangrijke redenen waarom een goede kelderdichting in Herentals door Ver Elst Davy een noodzaak is.

Diagnose

Als de keldermuren niet bestand zijn tegen de druk van het grondwater, krijgt men vochtige keldermuren, vervelende vochtproblemen en schimmels. Bij Ver Elst Davy wordt radicaal komaf gemaakt met deze ellende. De specialist gaat na een snelle en efficiënte diagnose aan de slag.

Resitrix

Van meet af aan is de firma uit Herentals ervan overtuigd dat ze het gevecht met vocht zal winnen. Opstijgend vocht of natte keldermuren krijgen geen kans. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van materialen van Resitrix, dat beschikt over een kwaliteitslabel. Ideaal tegen opstijgend vocht en voorkomen van vochtproblemen.

Contact

Vocht is zonder twijfel de grootste vijand van elke oud of nieuw gebouw. Wanneer u in zee gaat met Ver Elst Davy in Herentals krijgt u een specialist die eerst bij u langs komt en nadien voor een gepaste oplossing kiest. Alleen op die kwalitatieve manier wordt vocht definitief verbannen en wordt de stabiliteit en uw gezondheid niet aangetast.

Wacht niet tot vocht de bovenhand neemt, maak een afspraak.