Platte daken bij Ver Elst Danny

U kan over een mooi gedecoreerd interieur beschikken, maar zonder de basis van een stevig en goed geïsoleerd dak bent u er bitter weinig mee. Ver Elst Danny installeert en isoleert platte daken in Herentals.

Met meer dan twee handen vol ervaring op de teller heeft een plat dak geen geheimen meer voor de gelijknamige zaakvoerder. Hij voert kwaliteitscontroles uit, kijkt nauwgezet toe op de kwaliteit en focust op een volmaakte afwerking. Op die manier zijn daken niet alleen duurzaam, maar ook waterdicht en goed geïsoleerd.

EPDM

Platte daken in EPDM zijn niet alleen populair, maar hebben ook een sterke isolerende functie. Voor EPDM werkt Ver Elst Davy samen met Resitrix, dat een totaalassortiment van hoogwaardige en milieuvriendelijke afdichtingssystemen voor platte daken aanbiedt. Er wordt u een langere garantie gegarandeerd.

Alkorplan

Minder bekend, maar zeker zo kwalitatief als EPDM is Alkorplan (PVC). Dit materiaal is ideaal voor platte daken en dichtingswerken.

Isolatie

Zeker zo belangrijk is een duurzame isolatie, waarmee u een smak geld bespaart. Huiselijke warmte verdwijnt niet via het dak, warmte of koude buiten krijgt geen kans om binnen te dringen. Ver Elst Davy voorziet ook isolatie van zolder en koepels en werkt daarbij met isolatieplaten van IKO enertherm.

Contact

Verelst Davy is een totaalpartner in platte dakwerken, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Als er iets niet duidelijk is, mag u zich altijd vrijblijvend informeren. Maak een afspraak.